In onze tuin heb ik een sfeervolle en intieme yogaruimte voor privé yogalessen. Zodra je deze ruimte binnenkomt, kom je gelijk tot rust! De sessies zijn speciaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Deze lessen zijn geschikt voor mensen die geen groepslessen willen volgen, specifieke vragen hebben of andere redenen hebben om individueel begeleid te worden.

Graag laat ik je ervaren wat privé yoga voor jou kan betekenen!

Investering

1 persoon, 65 euro per uur

2 personen, 95 euro per uur

Bij 5 privé-lessen krijg je de 6e gratis!

Neem alsjeblieft contact met mij op om een afspraak in te plannen via de mail of telefoon.

Recensies

Lees hieronder enkele recensies van klanten die privé yogalessen hebben gevolgd bij mij:

De privé yoga lessen van Lilian waren ontzettend fijn! In een periode waarin ik even het vertrouwen in mijn lijf kwijt was, was het in deze één op één lessen mogelijk om yoga te beoefenen op een manier die op dat moment voor mij het best paste. Lilian bood met haar kennis en ervaring precies de juiste les op maat met ruimte voor mijn wensen en grenzen. Lilian heb ik ervaren als een professionele yoga docent die lessen geeft in een vriendelijke en toegankelijke sfeer.

Mirjam

Lilian heeft me verder geholpen met een aantal persoonlijke vraagstukken. Door de yoga heb ik meer ruimte mogen ervaren. Lichamelijk maar ook emotioneel. 

Tanja

Door mijn reuma wilde ik niet gelijk in een groepsles bij Lilian. Daarom heb ik eerst een aantal privé lessen bij haar gevolgd. Het was heel fijn om me zo voor te bereiden op de groepslessen.  

Christa