Stilte midweek bij Hof van Kairos in Winterswijk

Maandag 9 – donderdag 12 september 2024

Van 9 tot 12 september 2024 gaan we met een groep naar het prachtige Hof van Kairos in Winterswijk. Een midweek met yoga, meditatie, wandelingen, heerlijk biologische, vegetarische maaltijden en volop ruimte om ook te genieten van een boek en de mooie, bloemrijke tuin en de omgeving van het Hof. 

We verblijven in het Hof van Kairos, prachtig gelegen in het coulisselandschap van Winterswijk. Hof betekent omheinde tuin en zo kun je deze plek ook ervaren, als een heerlijke beschutte plek om samen te vallen met het moment en de natuur om je heen. Een plek waar je als vanzelf wordt uitgenodigd om naar binnen te keren en te luisteren naar je innerlijke stem. 

In deze retraite verblijven we twee en een halve dag in stilte en vind je ontspanning door inspanning, verdieping en tijd voor jezelf om tot rust te komen en te genieten van deze mooie plek en alles wat aangeboden wordt. In de stilte kun je onderzoeken wat dit met je doet, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Even alleen tijd voor jezelf zonder alle prikkels van buitenaf. 

Hof van Kairos

De accommodatie is prachtig gelegen in een rustige omgeving. Het hof bevindt zich in en om het achterhuis met de omgebouwde deel van een voormalige tuindersboerderij. De hele midweek hebben wij de Hof tot onze beschikking en kunnen we gebruik maken van een ruime oefenzaal, een gezellige eetkamer en zitkamer. Er zijn vijf eenpersoonskamers en zes tweepersoonskamers. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote badkamer met 4 douches en 5 wastafels. We delen deze ruime badkamer met elkaar.

Begeleiding

De retraite wordt begeleid door Lilian Bensdorp-Krijnen en Alice Freriks. Er is de mogelijkheid om tijdens de retraite een gesprek met Lilian en Alice hebben. De gesprekken kunnen je bekrachtigen in waar jij op uit bent, wat jij werkelijk wilt in jouw leven. Zowel Lilian als Alice gebruiken de natuur mede als inspiratiebron bij de gesprekken. Net als in de natuur hebben wij in ons leven ook verschillende ‘seizoenen’. Als ademcoach kan Alice je tips geven om met behulp van je adem beter in verbinding met jezelf te komen.

Investering Stilte retraite

Eenpersoonskamer 765 euro prijs per persoon

Tweepersoonskamer 680 euro prijs per persoon

Maximum aantal deelnemers: 14

Dit weekend is inclusief: 

 • alle yogalessen, meditaties en oefeningen
 • alle begeleide wandelingen
 • begeleiding door Lilian en Alice en mogelijkheid tot coachingsgesprek
 • 3 overnachtingen in een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer met gedeelde badkamer
 • handdoekenset
 • bedlinnen
 • 3 x ontbijt
 • 4 x lunch
 • 3 x diner
 • een gezond, lekkere snack in de middag
 • onbeperkt thee, koffie, water en fruit

Alle maaltijden zijn vegetarisch, biologisch, puur en van energetisch zuivere ingrediënten.

Locatie

Hof van Kairos, Vosseveldseweg 17, 7107 AD Winterswijk Kotten

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze retraite!

Mocht je liever eerst nog wat meer informatie wensen, klik dan hier voor de informatieflyer of neem contact op met Lilian voor meer informatie.