Er worden in 2024 twee reizen georganiseerd, klik op onderstaande foto’s om meer te lezen over de inhoud van deze weekenden.

15-17nov | Yoga- en wandelweekend

9-12sep | Stilte retraite

Lees hieronder enkele recensies van deelnemers aan één van mijn yogaweekenden:

Dit yogaweekend heeft mij nog dichter bij yoga en meditatie gebracht. Ik had vooraf een besluit genomen en gehoopt dat dit weekend mij een sein zou geven dat het goed is en ik het aankan wat ook gebeurde. Dankbaar!

Jennifer

Als een verbindend weekend. Door het gevoel te hebben dat niets ‘moet’ volgt er ontspanning. Heerlijk in combinatie met de yoga en mindfulness. Mooie inzichten gekregen door de techniek los te laten en mijn impuls te volgen.

Cindy

Als een kado voor jezelf is het weekend een absolute aanrader! Gun het jezelf en je zult zien dat je als herboren terug gaat. Een weekend met Lilian is fantastisch!

Arjenne

Ik was voor de tweede keer mee op weekend. Opnieuw wat het een echt kadootje voor mezelf. En met de liefdevolle en deskundige leiding van Lilian is het onmogelijk om niet met mooie inzichten en meer rust weer naar huis te gaan. Bedankt weer voor een heerlijk weekend!

Janneke