Wat is Mind-Walk®? 

Meditatief wandelen, gecombineerd met invloeden uit de tai chi, yoga, mindfulness training, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. We maken gebruik van leuke vernieuwende materialen om oefeningen mee uit te voeren. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Het is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.  

Als je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of je vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is deze cursus zeker wat voor jou!

We gaan met een groep de natuur in en je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot maximaal 5 kilometer per keer. 

Mind-Walk® is ontmoeten en ont-moeten. 

Lijkt het je wat om: 

  • Lekker te wandelen?
  • Je fitter en energieker te voelen?
  • Heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur?
  • Je hoofd leeg te maken (minder stress te ervaren) waardoor je je stemming verbetert en je een goed gevoel krijgt?
  • Te ontmoeten en te ont-moeten?

Ik organiseer op verschillende momenten een introductie wandeling vanaf het Buitencentrum De Schoorlse Duinen te Schoorl. Ook organiseer ik de cursus van 10 trainingen vanaf eind 2023. Zie de agenda en/of schrijf je in op de nieuwsbrief

Ervaringen

Lees hieronder hoe cursisten de Mind-Walk® cursus hebben ervaren:

Lilian is goed voorbereid, luistert naar de wensen binnen de groep, heeft een natuurlijke leiderschapsrol als trainer, de wandelingen zitten goed in elkaar, mooie thema’s, verrassend bruikbare inzichten en tools.
– Koen


Een heerlijke Mind-Walk gewandeld met Lilian met nog 2 andere, in de Schoorlse Duinen, wat was dit fijn, heerlijk om naar Lilian te luisteren, en zo tijdens het wandelen met veel aandacht bij jezelf en de natuur te zijn, en vooral fijn om gedachtes los te laten.
Op het einde nog lief presentje, en gezamenlijk koffie gedronken en wat na te praten dit was een mooie afsluiter.
Echt een aanrader!
Dank je wel Lilian voor deze fijne Mind-Walk ♥ 
– Angelique