De natuur is enorm helend. Door naar buiten te gaan, raak je weer meer verbonden met jezelf. Als Natuurcoach help ik je onder andere bij de volgende vraagstukken: 

  • heb je stress in het dagelijks leven?
  • pieker je ergens over?
  • wil je meer in je kracht staan?
  • wil je ergens helderheid over?

In maximaal 5 sessies gaan we je vraag onderzoeken. Vanuit een helder stappenplan doorlopen we het coachingstraject. Het traject heeft een mooie opbouw waarin duidelijkheid wordt gegeven in de huidige situatie, de gewenste situatie, wat je tegenhoudt in het dagelijks leven, wat je kracht geeft en hoe je jouw vraag voor jezelf kunt beantwoorden. Ik gebruik hiervoor verschillende elementen uit de natuur. Je zult merken dat je het antwoord al in je hebt. Ik help je graag om meer helderheid te krijgen bij jouw vraagstuk!

Investering

Natuurcoachingsessie van 1,5 uur: 95 euro

Natuurcoachingstraject van 5 sessies: 425 euro

De Natuurcoachingsessies geef ik in Schoorl/Bergen en op Landgoed Beerschoten in De Bilt (Utrecht). 

Heb je interesse en wil je telefonisch kennismaken? Je kunt contact met mij opnemen via de mail of telefoon

Ervaring

Afgelopen jaar heb ik het hele natuurcoaching traject samen met Lilian doorlopen. Ik heb de coaching als zeer waardevol ervaren. Gedurende het traject heeft Lilian mij geholpen om steeds een stukje dichter bij mijn eigen waarden en doelen te komen. Daarnaast heb ik nu veel duidelijker inzicht in welke stukken van mijzelf me nog verhielden om naar deze waarden en doelen te leven. Dit samen heeft mij geholpen om daadwerkelijke verandering in mijn leven op te merken. Lilian is als coach een fijne begeleider in dit innerlijk proces. Ik kon merken dat er echt een samenwerking was tussen ons beiden, en de natuur waarin de afspraken plaatsvonden. Ze bood mij een luisterend oor en was daarnaast ook een confronterende, spiegelende factor waar nodig. Ik zou het traject met Lilian zeker aanbevelen.

Melanie